Najbizarniji fitness programi za koje (vjerojatno) niste ni čuli

Ludo, luđe, najluđe…Nevjerojatno je kakvi sve fitness programi postoje u svijetu. Nekima su čudni, drugima su baš po mjeri. Moramo ipak priznati da neki od ovih tečajeva izgledaju vrlo zabavno te garantiraju upalu mišića dan nakon vježbanja.

Doga

Doga  je nastala na Floridi i predstavlja verziju joge u kojoj vam vaš ljubimac služi kao dodatno opterećenje prilikom izvođenja položaja. Više pogledajte u videu…

Lightsaber Class

Ako ste fan ‘Ratova zvijezda’, onda ćete obožavati ovaj program. Studio gdje se provodi ovaj program lociran je u New Yorku te predstavlja jedinstvenu kombinaciju plesa, borilačkih vještina, ali i glume.

Ganja Yoga

Ovaj program joge je nastao u San Francisu i popularnost mu sve više raste. Možda je tajna uspjeha ove varijante joge u tome što se polaznike potiče da sa sobom ponesu medicinsku marihuanu.

Daybreaker

OK, ovo je više rave party nego fitness program, ali i s plesom skidate kilograme. Daybreaker tulumi se organiziraju diljem svijeta te im je glavni cilj da se ljudi okupe svako jutro prije posla i jednostavnu isplešu. Umjesto alkohola se poslužuje kava. Dobar način da si ujutro podignete raspoloženje!