Stavite luk u čarape dok spavate

Znate li da su vaša stopala direktan ulaz u vaše tijelo kroz ono što kineski doktori nazivaju meridijanima? Meridijani su putevi do svakog organa u tijelu. Dok neki tvrde da takvo što ne postoji, oni koji razumiju kinesku medicinu shvaćaju da su usko vezani za živčani sustav.

Na stopalima je 7000 živčanih završetaka. Ti živci povezani su s raznim organima u tijelu. Električni signali koji se šalju putem tih meridijana često postanu uspavani zbog nošenja cipela prenosi Avaz.

A poticanje tih meridijana je bitno. To možete učiniti tako da se uzemljite sa zemljinim negativnim ionima, odnosno da stojite vani bez cipela ili pomoću – luka.

Jedan od najboljih načina za stimulaciju meridijana je stavljanje luka u vašu čarapu s donje strane stopala dok spavate.

Luk ili bijeli luk poznati su kao pročiščivaći zraka, a kada se prislone na kožu ubijaju bakterije. Također, fosforna kiselina ulazi u krvotok i pomaže očistiti krv. Ono što se ne preporučuje je upotreba istog luka jer više puta skuplja klice i bakterije.
– See more at: http://www.avaz.ba/clanak/172015/sta-se-dogada-kada-stavite-luk-u-carape-dok-spavate#sthash.5QgqwpLH.dpuf