Monica Bellucci u pedesetima poručila kako nema straha od starenja

To kako Monica Bellucci izgleda u svojim pedesetima doista je predmetom divljenja. Žena, kojoj je unatoč godinama dodijeljena uloga djevojke Jamesa Bonda, izgleda besprijekorno, a tako se i ponaša. U skladu sa svojim godinama. Kada je u pitanju menopauza, ova glumica zamamnog stasa potpuno samouvjereno poručuje kako je spremna na sve izazove koje donosi starenje.

Monica Bellucci često je nazivana jednom od najlijepših žena svijeta, međutim kada je objavljeno kako će, uz Davida Craiga, u slijedećem nastavku serijala filmova o Jamesu Bondu, glumiti njegovu djevojku, mnogi su kritičari podignuli obrvu. Bondova djevojka koja ima 50 i nešto godina?

Dočekala ih je spremna. U razgovoru za Xpose glumica je izjavila kako je svjesna da svakim novim danom ne postaje mlađa ali kako se veseli svemu što joj u životu predstoji. Monika je priznala kako već osijeća da je menopauza blizu, ali se nada kako se to neće odraziti na članove njezine obitelji. Bellucci je, naime, majka dvaju djevojaka i supruga Vincenta Cassela.

“Čujte, prvo sam dijete rodila u 40-toj, a drugo u 45-toj godini. Dojila sam punih godinu dana svaku, što znači kako sam prestala dojiti prije samo 4 godine. Od poroda ću se oporavljati u menopauzi, očito. Uostalom, što je loše u menopauzi? Barem više nema mjesečnica”, rekla je Bellucci.

Priznala je kako je pomalo nervozna zbog nadolazećih hormonalnih promjena, koje su normalne za menopauzu, ali je dodala kako će nastojati taj problem riješiti uzimanjem prirodnih hormona. Starenja se ne boji, ali kada je u pitanju kosa i pojava prvih sijedih, na to ova glumica nikako nije spremna.

“U svojem sam životu upoznala mnoštvo predivnih starijih osoba. Zato se ne bojim starenja. Ono što određuje našu dob ne svodi se na vanjštinu. Važno je kako se čovjek osjeća unutra”, poručuje neustrašiva Bellucci.

Kada je u pitanju estetska kirurgija, koja njoj, očito, nije bila potrebna kako bi dobila ulogu Bondove djevojke i u pedesetima, Bellucci smatra kako je to individualna stvar. Napominje tek kako bi se svatko, tko se na taj korak odluči, trebao dobro informirati, prije no što odluči kirurškim putem mijenjati svoj izgled.

Monica Bellucci ne boji se ni igala, ali izbjegava Botox. Umijesto toga, draže joj je otići na akupunkturu. “Botox blokira, a akupunktura otvara. Nekim ljudima odgovara botox, drugima ne. Ja sam otvorena prema životu”, zaključila je i usta kritičarima začepila Bondova djevojka Monica Bellucci.

 

(Magazin.hr)