Od sada još lakše i brže do IQOS-a: Naručite putem platformi eKupi.ba, Techno shop i Ceger

Za sve koji su se odlučili za prelazak na bolje alternative pušenju stižu nove dobre vijesti.

IQOS uređaji od sada su dostupni na još jednostavniji način, putem e-trgovina eKupi.ba i Techno shop. Uz to pokrenuta je i IQOS prodavnica na dostavljačkoj platformi Ceger, jednom od najvećih online servisa za dostavu u BiH.

Putem www.ekupi.ba i www.technoshop.ba moguće je kupiti uređaje IQOS 2.4 plus i IQOS 3 DUO na cijeloj teritoriji BiH sa uvijek besplatnom dostavom. Također, virtuelni IQOS Shop koji je sada dostupan na brzom i jednostavnom dostavljačkom servisu Ceger, u suštini je digitalna verzija IQOS prodajnih mjesta kakvi se nalaze širom BiH. Narudžbom na platformi cegerdostava.com korisnici mogu dobiti sve proizvode i uslugu koje nude i IQOS zone bilo gdje u našoj zemlji.

„Jako sam sretan da je Bosna i Hercegovina prvo tržište u regionu na kojem smo uspjeli uspostaviti kvalitetnu ponudu na online prodajnim platformama. Ova pojednostavljena procedura kupovine uređaja ubrzat će put ka budućnosti bez duhanskog dima za sve one pušače koji su odlučili ili će tek odlučiti da izaberu bolju opciju od nastavka pušenja tradicionalnih cigareta,” rekao je Nedim Muratović, menadžer korisničkog iskustva u kompaniji Philip Morris BiH.

Podsjećanja radi, IQOS je uređaj koji zagrijava, a ne sagorijeva duhan i zbog toga emituje 95 posto manje štetnih hemikalija u poređenju s cigaretama. Ta činjenica potvređena je i odlukom Američke agencije za hranu i lijekove (FDA) koji je utvrdio da je izloženost toksinima manja kod korisnika IQOS-a nego kod pušača konvencionalnih cigareta.

 

(Ćuvajzdravlje)